Fönstermålning Stockholm

Man brukar säga att fönster är som ögonen på huset, ett påstående som faktiskt stämmer! Dina fönster är något av det första som åskådare ser, både när man tittar på bostaden från utsidan, och när man befinner sig inne i bostaden. Hur dina fönster ser ut påverkar dessutom hur resten av bostaden ser ut. Snygga fönster skapar i regel ett fint hem, medan slitna fönster lätt kan få resten av bostaden att se sliten ut.
Men vad gör man då om man upplever att fönsterna är slitna? Behöver man byta ut dem helt och hållet eller finns det enklare medel att snygga till dem? Vi på Scandservice kan hjälpa dig genom en effektiv fönstermålning Stockholm!

Måla om istället för att renovera

Slitna fönster behöver egentligen inte vara i behov av en renovering. Det kan räcka lite bra med att måla om! En fönstermålning Stockholm kan förvandla slitna fönster och ge dem helt nytt liv igen. Det är ett bra sätt att rusta upp utan att behöva spendera större summor på renoveringar.

Att måla om sina fönster är ett bra sätt att ge fönsterna nytt liv, utan att behöva byta ut dem.
Det finns dessutom mängder av olika färger att använda sig av och du kan verkligen ge
huset ett helt nytt utseende – enbart genom en fönstermålning Stockholm!

196054081
19620333

Hur målar man om fönsterna?

Vi på Scandservice har lång erfarenhet av att renovera och måla om fönster i Stockholm.
Vår kompetens sträcker sig långt, från nyare fönster till äldre bostäder som kräver lite extra
finkänslighet.

När vi tar oss an en fönstermålning Stockholm gör vi det såklart med den största mängd precision vi kan. Våra färger av hållbara och snälla mot miljön, och de får dina fönster att se bra ut under många år framöver. Det är helt enkelt ett bra sätt att fräscha upp fönsterna utan att behöva renovera. Vårt mål vid en fönstermålning Stockholm är att ge dina fönster nytt liv på ett snabbt och effektivt sätt. Vi kommer hem till dig och sköter om dina fönster med enorm skicklighet och ett öga för detaljer.

Boka en offert redan idag

För dig som upplever att fönsterna börjar se lite slitna ut kan det vara hög tid att boka en tid för fönstermålning Stockholm! Vi på Scandservice vill gärna hjälpa dig att fräscha upp dina fönster. Vi gör ett effektivt jobb som get dina fönster ett helt nytt liv, och får dem att hålla sig otroligt fina och fräscha under många år framöver. Vi vill helt enkelt att ditt hem ska vara prytt av fina fönster som ger ett bra intryck för såväl åskådare som dig själv.

Vill du boka en fönstermålning Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss redan
idag! Vi ger dig en offert och svarar självklart på alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha. Och du! Vi kan ta hand om såväl nya, som äldre fönster – med samma mängd noggrannhet och precision.

Vill du boka en fönstermålning Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss redan
idag! Vi ger dig en offert och svarar självklart på alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha. Och du! Vi kan ta hand om såväl nya, som äldre fönster – med samma mängd noggrannhet och precision.

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

    Få ett kostnadsfritt prisförslag