Fönsterrenovering Bromma

Vi är experter på allt som rör fönsterrenovering! När vi renoverar fönster för våra kunder börjar vi alltid med att se över vilka stilar och typer av fönster som du tycker om, och hur du vill att just ditt hus ska se ut. Vi arbetar enbart med hållbara material och vi har lång erfarenhet av att hantera olika fönster, som kräver enorm skicklighet och ett noggrant hantverk. Vi kan renovera fönster på gamla byggnader, tack vare vår breda kunskap kring tidstypiska material och metoder. Vi tar alltid husets ålder och stil i åtanke när vi renoverar fönster, och vi jobbar hårt för att bibehålla husets image och särdrag när vi genomför våra renoveringar. 

Fönster har i regel en relativt kort livslängd. De går lätt sönder och kan efter en tid se omoderna eller rent av slitna ut. Äldre fönster och fönsterkarmar är dessutom sköra, och behöver hanteras med rätt teknik för att inte riskera att gå sönder ytterligare. På grund av detta arbetar vi med stor försiktighet när vi renoverar fönster. Vi hanterar dina fönster med stor omsorg så att de kan se lika fina och nya ut när vi är klara, som de gjorde från början när du flyttade in.

Det finns ett flertal olika saker som en fönsterrenovering kan omfatta. Bland annat kan arbetet innebära skrapning av gammal färg, lagning av trasigt fönsterglas samt renovering av gammalt trä runt om fönstret. Dessa saker är typiska för fönsterrenoveringar, men du kan även kontakta oss för att få hjälp med att måla om dina fönster, byta ut glas eller installera lameller. Vi finns tillgängliga för alla typer av fönsterrenoveringar.

206570017_

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

  181590817

  Att tänka på innan en fönsterrenovering

  Dina fönster är känsliga komponenter i ditt hus och bör hanteras med omsorg, samt givetvis matcha varandra. Våra kunder väljer ofta att renovera alla sina fönster på samma gång, för att alla fönster ska se likadana ut och matcha bostadens design. När du bokar en fönsterrenovering hos oss är det viktigt att du har en vision om hur du vill att dina fönster ska se ut. Har du specifika önskemål kring material, glas eller design, eller vill du att vi hjälper dig att ta fram en idé?

  Vi är en firma med gott rykte som du alltid kan lita på. Vår expertis, tillsammans med vår långa erfarenhet kommer att ge dig ett resultat som du garanterat kommer att älska. Vi har dessutom en egen verkstad där våra medarbetare tillverkar och lagar fönster. Där kan vi skapa unika och personliga fönster och tillbehör som speglar dig och din bostad på rätt sätt.

  182078346

  Nöjda kunder 

  Vi arbetar alltid hårt för att våra kunder ska bli så nöjda som de kan bli och vi är dedikerade till det arbete vi gör. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg och säker tillsammans med oss, och att du litar på att vi kommer att göra din vision till verklighet. Vi genomför fönsterrenoveringar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Bromma.

  Vill du ge dina gamla fönster en helt ny look, med hjälp av högkvalitativ fönsterrenovering? Kontakta oss redan idag så återkommer vi med all information du behöver för din fönsterrenovering i Bromma!

  Kontakta oss redan idag

  Om du vill ge dina fönster ett nytt liv, kanske genom en restorering eller en vanlig renovering, har du kommit till rätt ställe. Letar du efter en pålitlig firma som kan ge dina fönster ett nytt liv? Då ska du inte tveka på att kontakta oss! Vi är experter på fönsterrenovering och kan ge dina gamla fönster den charm och elegans som de förtjänar. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

  Få ett kostnadsfritt prisförslag