Baner Stockholm

Vi renoverar dina fönster i Stockholm

Välkommen till oss!

Behöver du hjälp med fönsterrenovering i Stockholm? I så fall är vi helt rätt företag för dig. Vi har nämligen många års erfarenhet av att erbjuda fönsterrenovering i Stockholm med omnejd. Vi är fullt medvetna om att fönster spelar en mycket viktig roll i ett hus. Dels ska de se fina ut, men framför allt ska de kunna stå emot de svåra väderförhållanden som ibland råder här i Sverige. Oroa dig dock inte, för vi kan ge dig den fönsterrenovering som krävs för att dina fönster både ska kunna se snygga ut samt stå emot svåra väderförhållanden på en och samma gång. Med vår hjälp får du helt enkelt en fönsterrenovering som innebär att dina fönster kommer att kunna hålla ett bra skick i flera år framöver. Har du några frågor till oss om vår verksamhet och de tjänster vi erbjuder? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, vi återkommer till dig med ett svar så fort vi kan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Välkommen

Våra tjänster

Fönsterrenovering

Fönsterrenovering

Vi är experter på fönsterrenovering i Stockholm och har över 10 år av erfarenhet inom industrin. Detta betyder att vi vet hur vi kan fixa dina fönster åt dig. Det spelar ingen roll vad du har för fönster, vi har den kunskap som krävs. När vi är färdiga med dina fönster kommer de vara så gott som nya.

Fönsterbyte

Fönsterbyte

Är ditt fönster skadat eller behöver bytas ut av någon anledning? Då är också detta något vi kan hjälpa dig med. Vi ersätter på snabbast möjliga sätt ditt gamla fönster med ett nytt sådant.

Måleri

Måleri

Vi utför allt inom Måleri – utvändig som invändig målning. Vi hjälper dig med tapetsering, målning av väggar och tak, snikerimålning och fasadmålning. Vi gör mindre och större projekt, vår styrka är aft lägga stor vikt vid detaljer.

Referenser

Renovering av fönster i en ingenjörsvilla byggd på 1920-talet

Renovering av fönster i en villa från 1933

Fasadmålning med Lasyrfärg

Renovering av fönster i en villa från 1931

Välkommen att kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Fönster

Telefon

(0)73 664 44 17

Adress

Scandservice Fönsterrenovering AB

Betongvägen 2

142 50 Skogås

E-post

info@scandservice.se