Renovera fönster

Att renovera fönster är något som många behöver göra någon gång under sina liv. Vare sig det handlar om att installera helt nya fönster, byta fönsterglas eller reparera beslag så kan vi på Scandservice hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vet hur man gör för att renovera fönster på ett snabbt och effektivt sätt. Men hur går det då till när vi genomför en fönsterrenovering? Låt oss förklara!

Vi inspekterar dina fönster

För att vi ska veta vad som måste göras är det första steget alltid att vi inspekterar dina fönster. Det är inte bara för att se hur fönsterna mår, utan även för att vi ska få en bättre bild av vilken typ av fastighet du bor i och om vi behöver använda oss av specifika material eller tekniker för att inte skada någonting. Det är ju trots allt skillnad på en ny bostad och en sekelskifteslägenhet. Äldre hem behöver ofta lite mer fingertoppskänsla och eventuellt speciella, tidstypiska material.

När vi är klara med inspektionen vet vi vad vi ska göra – och kan därefter ge dig en offert för
jobbet. Vi räknar in allt som ska göras, med transport, material och arbetskraft, och ger dig ett pris som stämmer överens med alla dessa faktorer. Därefter är det dags att börja jobba!

Vi renoverar dina fönster

När det är dags att renovera fönster gör vi det såklart alltid med hjälp av den bästa tekniken, material av den högsta kvaliteten och givetvis enorm försiktighet och precision. Att renovera fönster kräver en del kompetens och vi på Scandservice har lång erfarenhet av att hantera fönster av olika modeller och typer. Vi kan ta hand om fönsterrenoveringar för moderna lägenheter, äldre fastigheter och bostäder med speciella behov – allt med samma noggrannhet och öga för detaljer. Beroende på omfattningen av jobbet och vad som ska göras genomför vi en snabb och effektiv fönsterrenovering där vi byter ut dina gamla fönster mot nya. Vi hanterar materialen med stor försiktighet och vi säkerställer alltid att vi inte gör någon skada på din bostad under processens gång.

Vi besiktigar dina nya fönster

När vi är klara med renoveringen behöver en besiktningsman komma och se över dina nya
fönster, något som vi finns med för när tiden kommer. Vi går igenom allt tillsammans på
besiktningen och ser till så att allt är så bra det bara kan bli. Därefter, när allt är klart, avslutar vi
projektet och låter dig fortsätta din vardag i en bostad med nya och fräscha fönster. Vi finns
såklart också tillgängliga om du har några frågor eller funderingar innan, under och efter
projektet.

Boka en offert redan idag

Är du i behov av att renovera fönster i Stockholm? Då är du välkommen att kontakta oss redan idag! Vi bokar in en inspektion och lämnar därefter en offert på hela arbetet, så att vi kan sätta igång med att renovera dina fönster så snabbt som möjligt. Du är dessutom alltid välkommen att höra av dig om du vill ställa en fråga eller om du bara vill komma i kontakt med oss av andra skäl.
Välkommen till oss på Scandservice – din lokala fönsterfirma i Stockholm!

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

    Få ett kostnadsfritt prisförslag