Renovera gamla fönster

Renovera gamla fönster och ge ditt hem nytt liv. Vår expertis och skräddarsydda lösningar förvandlar gamla fönster till funktionella och vackra element.
För dig som bor i en äldre fastighet, kanske en sekelskifteslägenhet eller en äldre villa, kan det vara nödvändigt för dig att renovera gamla fönster som behöver lite underhåll. Att renovera fönster på nyare bostäder kräver inte lika mycket, då alla material och delar är nyare. Men på äldre bostäder kan det krävas lite mer.

Äldre fönster kräver fingertoppskänsla

Att renovera gamla fönster kräver kompetens – något som vi på Scandservice har! Vi har arbetat med att renovera fönster i många år, och vi vet att äldre fönster har speciella behov. Det kan bero på att delarna som behövs inte finns på marknaden i samma utsträckning, eller att materialet kräver lite extra omsorg. Många gånger kan äldre fönster dessutom vara sköra och gå sönder lättare, vilket innebär att man som fönsterrenoverare måste ta extra god hand om dem för att inte skada fönster eller fastigheten.

Lär dig vad dina fönster behöver

När man bor i en fastighet med äldre fönster kan det vara lätt att fönsterna ser ut att vara i sämre skick än vad de egentligen är. Det beror på att äldre fönster kan få sprickor i fönsterkarmen, kondens på rutorna eller bara se allmänt slitna ut. Men i många av fallen går det faktiskt att lösa på egen hand med hjälp av olja, lite färg eller andra enklare hjälpmedel. Om du misstänker att dina gamla fönster behöver renoveras kan du såklart alltid kontakta oss för en inspektion, så går vi igenom vad som kan behöva lagas och vad du eventuellt kan göra på egen hand för att underhålla dina fönster.
Men att renovera gamla fönster behövs också, såklart. Det är där vi på Scandservice kommer in i bilden. Vi kan hjälpa dig att renovera gamla fönster i bostaden utan att skada vare sig fönster eller fastighet. Vi kan renovera fönster från olika tidsepoker och vi vet vilka verktyg, material och tekniker som fungerar bäst för vilka fönster.

Boka en offert redan idag

Att bo i en äldre fastighet kräver en del underhåll, så är det bara. Nyare bostäder är i allmänhet lättare att ta hand om, på grund av att de redan är nya och fina. Äldre fastigheter behöver omhändertagande av personer som vet hur man hanterar dem på bästa sätt.
Vi på Scandservice hjälper dig gärna att renovera gamla fönster i din bostad! Du är alltid välkommen att kontakta oss för att ställa frågor, eller för att boka en fönsterrenovering. Vi inspekterar, renoverar och hjälper dig att besikta dem i efterhand så att du kan fortsätta att njuta av ditt vackra hem – utan att oroa dig över slitna fönster.
Välkommen till oss på Scandservice – din lokala fönsterfirma i Stockholm!
renovering

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

    Få ett kostnadsfritt prisförslag