Fönsterrenovering med högkvalitativa material

Vi erbjuder professionell fönsterrenovering. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade proffs som kan hjälpa dig med alla dina fönsterrenoveringsbehov.

När vi genomför en fönsterrenovering gör vi det i olika steg.

Vi börjar alltid med att utvärdera vad som ska göras och hur lång tid det kommer ta. Du får en offert och så fort vi är överens börjar vi att arbeta. Vi fraktar varsamt dina gamla och nya fönster från och till ditt hus, och vi jobbar alltid med enorm precision i varje jobb vi genomför. Vi använder oss dessutom alltid av material av den allra högsta kvaliteten, såväl som beprövade metoder som verkligen fungerar. 

En fönsterrenovering är ett komplext arbete som kräver fingerfärdighet och skicklighet – något som vi på Scandservice verkligen har! Det är viktigt för oss att alltid leverera ett så bra jobb som möjligt för alla våra kunder och vi värderar alla våra projekt lika mycket. Vår passion finns i fönster och vi vill leverera snygga och hållbara fönster till hela Stockholmsområdet.

Vad innebär fönsterrenovering?

Fönsterrenovering innebär att man återställer eller förbättrar befintliga fönster istället för att byta ut dem helt och hållet. Renovering av fönster kan inkludera flera olika steg, såsom att reparera eller byta ut skadade ramar eller fönsterbleck, slipa och måla om fönstren, byta ut trasiga rutor, eller förbättra isoleringen runt fönstren för att minska värmeförlusten och öka energieffektiviteten.

Ett bra alternativ till att byta fönster.

Fönsterrenovering kan vara ett bra alternativ om man vill bevara det ursprungliga utseendet och stilen på ett gammalt hus eller om man vill spara pengar genom att återanvända befintliga fönster istället för att köpa nya. En väl utförd fönsterrenovering kan också förbättra funktionen och hållbarheten hos fönstren och öka säkerheten och komforten i ditt hem.

Hur länge håller fönsterrenovering?

Hållbarheten för en fönsterrenovering kan variera beroende på flera faktorer, såsom hur omfattande renoveringen var, vilka material som användes och vilka slags belastningar fönstren utsätts för. Generellt sett kan en väl utförd fönsterrenovering hålla i många år framöver.

Om fönsterrenoveringen omfattade att byta ut skadade delar av fönstret eller installera nya tätningar och isolering kan det förbättra fönstrets funktion och energieffektivitet under många år framöver. Om fönstren också fick en professionell slipning och målning kan det också förlänga livslängden på fönstren.

Det är viktigt att fönster underhålls regelbundet.

Det är dock viktigt att komma ihåg att fönster är föremål för slitage och kan påverkas av väder och miljöförhållanden. Därför är det viktigt att fönstren underhålls regelbundet för att hålla dem i gott skick. Att rengöra fönstren och inspektera dem för eventuella skador och problem minst en gång per år kan bidra till att förlänga livslängden på en fönsterrenovering och se till att fönstren fortsätter att fungera effektivt och säkert i många år framöver.

Hur ofta behöver man renovera fönster?

Frekvensen av fönsterrenovering kan variera beroende på flera faktorer, såsom ålder, kvalitet och tillstånd av fönstren, deras ursprungliga installation och användning av byggnaden. Generellt sett kan fönsterrenovering vara nödvändigt var 10-20 år.

Om fönstren har börjat bli svåra att öppna och stänga, visar tecken på försämrad isolering eller läcker luft och drag, kan det vara ett tecken på att de behöver renoveras eller bytas ut. Om fönstren har blivit skadade av vatten eller insekter kan det också kräva renovering.

Det är viktigt att regelbundet inspektera fönstren för att identifiera eventuella problem eller tecken på slitage och ta hand om dem i tid. En årlig underhållsrutin som rengöring och smörjning av fönsterbeslag och kontrollera tillståndet på tätningarna kan också bidra till att förlänga livslängden på fönstren och minska behovet av större renoveringar eller utbyten i framtiden.

Boka en fönsterrenovering hos oss!

Vår expertis finns inom allt som har med fönster att göra och vi har en passion för att förse hela Stockholm med nya och fina fönster. Du kan boka in en fönsterrenovering med oss både som privatperson och företag, men även som bostadsrättsföring eller annan verksamhet! Kontakta oss redan idag för en offert, så återkommer vi till dig så fort vi bara kan. Vi hjälper dig gärna att renovera dina fönster i Stockholmsområdet, med skicklighet, precision och en stor mängd hjärta.

Välkommen till oss på Scandservice!

Få en kostnadsfri offert