Fönsterrenovering

Oavsett om du bor i en ny, modern lägenhet, eller en äldre villa med speciella behov, kan du finna dig själva i situationen där du behöver renovera dina fönster. Det finns olika anledningar till detta, kanske har en ruta spruckit, eller kanske har en fönsterkarm gått sönder? Oavsett vad det är som har hänt eller vilka behov du har kan vi på Scandservice hjälpa dig med din fönsterrenovering.

Skicklighet och kompetens

Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi har arbetat med fönster så länge vi kan minnas. På grund av detta har vi dessutom enorm kompetens med att jobba med olika typer av fönster – allt från moderna fastigheter till äldre sekelskifteshem med vackra spröjsade fönster. Vi tar alltid hänsyn till hur din fastighet ser ut, från vilket år den är byggd och såklart dina önskemål för hur du vill ha dina nya fönster. Det är viktigt för oss att du blir nöjd med arbetet och att din fastighet ser bra ut.

Få ett kostnadsfritt offert

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Fönster3

  Fönsterrenovering med högkvalitativa material

  När vi genomför en fönsterrenovering gör vi det i olika steg. Vi börjar alltid med att utvärdera vad som ska göras och hur lång tid det kommer ta. Du får en offert och så fort vi är överens börjar vi att arbeta. Vi fraktar varsamt dina gamla och nya fönster från och till ditt hus, och vi jobbar alltid med enorm precision i varje jobb vi genomför. Vi använder oss dessutom alltid av material av den allra högsta kvaliteten, såväl som beprövade metoder som verkligen fungerar. 

  En fönsterrenovering är ett komplext arbete som kräver fingerfärdighet och skicklighet – något som vi på Scandservice verkligen har! Det är viktigt för oss att alltid leverera ett så bra jobb som möjligt för alla våra kunder och vi värderar alla våra projekt lika mycket. Vår passion finns i fönster och vi vill leverera snygga och hållbara fönster till hela Stockholmsområdet.

  Boka en fönsterrenovering hos oss!

  Vår expertis finns inom allt som har med fönster att göra och vi har en passion för att förse hela Stockholm med nya och fina fönster. Du kan boka in en fönsterrenovering med oss både som privatperson och företag, men även som bostadsrättsföring eller annan verksamhet! Kontakta oss redan idag för en offert, så återkommer vi till dig så fort vi bara kan. Vi hjälper dig gärna att renovera dina fönster i Stockholmsområdet, med skicklighet, precision och en stor mängd hjärta.

  Välkommen till oss på Scandservice!

  Få ett kostnadsfritt prisförslag