Fönsterrenovering

Vi hjälper dig med fönsterrenovering

I en värld där jantelag råder, tänker vi ändå våga oss på att sticka ut hakan och säga att vi är experter på fönsterrenovering. För vi kan fönster – på riktigt. Våra duktiga medarbetare har alla relevant utbildning, besitter gedigna kunskaper kring allt som rör fönsterrenoveringar och har mycket bred kompetens och yrkesskicklighet vad gäller hantverket som sådant. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att vi gör ett professionellt jobb, att vi anpassar metoder, material och verktyg efter just dina unika fönster och att du får bästa möjliga kundservice.

Låt oss ge nytt liv åt dina fönster

En fönsterrenovering kan innefatta alltifrån uppfräschning av gamla fönster, foder och karmar till reparation av spruckna och trasiga rutor. Oavsett vilken typ av fönsterrenovering du behöver hjälp med, står vi gärna till tjänst. Låt oss fixa dina fönster till en hög standard, så att de håller i många år framöver.

Hör av dig till oss för att få mer information om våra tjänster kring fönsterrenovering. Vi kommer då ut för att inspektera dina fönster åt dig och erbjuder sedan en kostnadsfri offert.

Att anställa oss för att sköta din fönsterrenovering är dessutom en investering för framtiden då det kan öka värdet på din bostad.

Utnyttja ROT-avdraget

För fönsterrenovering i Stockholm gäller ROT-avdraget. Detta är ett skatteavdrag som finns till för att göra det enklare för privatpersoner att reparera sitt hem. Under 2019 ökade ROT-avdraget från 25 000 till 50 000 kronor. Avdraget gäller per person i hushållet som är över 18 år gammalt. Du behöver själv inte göra något för att få ROT-avdraget utan detta sköter vi åt dig. Det kommer direkt av på den slutgiltiga räkningen.

IMG_6971